Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre nettopplevelsen din. Ved å bruke nettstedet godtar du denne bruken.
Informasjon om informasjonskapsler

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

(Fortrolighedserklæring)

Seneste opdatering Maj 2018

Boehringer Ingelheim Animal Health Danmark A/S (Strødamvej 52, 2100 København Ø, CVR 13526990) og Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG samt øvrige virksomheder i koncernen (herefter “Boehringer Ingelheim”, “vi”, “os” eller “vores”) tager persondata-beskyttelse alvorligt. Nedenfor kan du ser, hvilke persondata vi fra dig, og hvordan vi anvender disse data.

A. Hvad er persondata?

Persondata er oplysninger, som kan bruges til at identificere dig (”persondata”).

B. Hvornår indsamler vi hvilke kategorier af persondata?

Persondata indsamles på flere forskellige måder:

1. Oplysninger givet på hjemmeside ved registrering

Når man registrerer sig for at få adgang til et beskyttet område på vores hjemmeside eller be-stiller informationsmateriale, kan Boehringer Ingelheim bede om yderligere oplysninger (her-under dit fulde navn og e-mail adresse).

2. Oplysninger givet ved interaktion med os

Oplysninger indsamles, når du interagerer med os, fx ved tilmelding til et arrangement, kom-munikation pr. e-mail, bestilling og modtagelse af produktbeskrivelser eller andet materiale, enten online eller ved besøg af en Boehringer Ingelheim medarbejder.

3. Log data

Når man bruger hjemmesiden, vil bestemte data inklusive data sendt af browseren (fx IP adresse, cookies, website du har klikket videre fra, tid og dato, besøgt indhold) blive gemt midlertidigt.

4. Informationer modtaget via tredjepart

Vi indsamler persondata om sundhedspersoner via offentlige- og tredjeparts informationskilder især med henblik på at få bekræftet professionelle legitimationsoplysninger og identitet.

C. Hvordan og til hvad bruger Boehringer Ingelheim persondata?

Dette afsnit beskriver, hvad og hvordan vi bruger persondata.

1. Generelt formål

Vi bruger persondata til at vedligeholde din profil og levere information og services, du har bedt om. Vi kan ligeledes bruge persondata til at beskytte imod ulovlig adgang og ved sikker-hedsspørgsmål. Herudover bruger vi aggregerede eller anonymiserede informationer til at forbedre hjemmesiden.

2. Informationer fra Boehringer Ingelheim

Når vi planlægger at sende informationer til dig om vores produkter eller arrangementer, kon-soliderer vi eksisterende data (fx hvilke sider du har besøgt, hvilke materialer, du har down-loaded, terapeutiske områder og deltagelse i arrangementer). På basis af disse informationer, vælger vi indholdet ved hjælp af digitale værktøjer og kombinerer kommunikationskanaler for at sikre en relevant kommunikation med dig.

3. Indberetningspligt til myndighederne

Som medicinalvirksomhed er Boehringer Ingelheim underlagt specifikke regler som fx læge-middelovervågning. Nogle af disse regler kan betyde, at vi skal indberette oplysninger til myndighederne. Vi indberetter kun persondata til myndighederne, når dette er et lovkrav.

D. Cookies

Vi anvender cookies og lignende teknologier som pixel tags, web beacons og clear GIFs (her-efter “Cookies”). Cookies er almindeligt brugt for at hjemmesider kan fungere, eller fungere mere effektivt, og til at genkende enheder (devices) ved senere besøg for at informere dem, der ejer sitet.

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics, et internet-analyseværktøj fra Google, Inc. (”Google”). Google Analytics benytter cookies til at analysere den samlede trafik og besøgsadfærd på vegne af Boehringer Ingelheim. Den IP adresse og information, der indsamles af cookien, vil sædvan-ligvis blive lagret på en Google server i USA. Hvis du er lokaliseret i EU vil din IP adresse blive anonymiseret før den når Googles server.

På vegne af Boehringer Ingelheim, vil Google bruge den opsamlede information med det formål at rapportere om aktiveteter på websites og give andre services, som er relateret til websiteaktivitet og brug af internet. Den IP adresse som transmitteres fra din browser i for-bindelse med Google Analytics, vil ikke blive associeret med andre data som Google er i be-siddelse af. Du kan forhindre opsamling af data via cookies hvis du downloader og installerer denne browser plug-in.

https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=en

E. Hvordan og hvornår deler vi informationer?

Boehringer Ingelheim videregiver kun persondata til tredjepart i overensstemmelse med gæl-dende lovgivning, især når du har givet dit tydelige samtykke, hvis det kræves for at kunne levere ydelser, du har bestilt, eller når vi samarbejder med serviceleverandører, som benytter persondata på vores vegne i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Boehringer Ingelheim forpligter sig til at sikre tilstrækkelig beskyttelse af persondata videre-givet uden for den Europæiske Union (normalt ved anvendelse af EU Model Contracts, som er udstedt af den Europæiske Kommission).

F. Hvor længe gemmer vi persondata?

Vi gemmer persondata, så længe det kræves af hensyn til specifikke forretningsmæssige formål eller til de formål, hvortil de blev indsamlet.

Vi kan være forpligtet til at gemme visse data i længere tid (fx ved lægemiddelovervågning). I disse tilfælde vil vi sikre, at dine oplysninger ikke benyttes til direkte markedsføringsmæssige formål.

G. Hvordan beskytter vi persondata?

Vi benytter industriens standardpraksis til beskyttelse af fortrolighed, integritet og datatilgæn-gelighed fx ved hjælp af adgangskontrol. Alle persondata, vi modtager, er beskyttet ved be-nyttelse af industriens standardprocedurer. Vi bestræber os på at opdatere vores sikkerheds-foranstaltninger regelmæssigt for at følge med nye standardarder inden for industrien.

H. Hvem er vi, og hvordan kan vi kontaktes?

Persondata indsamles og benyttes af
Boehringer Ingelheim Animal Health Danmark A/S
Strødamvej 52
2100 København Ø
CVR 13526990
og
Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG
Binger Straße 173
D-55216 Ingelheim am Rhein
Tyskland

Begge firmaenheder arbejder tæt sammen, når de benytter persondata, og er udpeget som “joint controllers”, hvilket betyder, at hver firmaenhed er ansvarlig for enhver brug af persondata på forskellige platforme.

Boehringer Ingelheim er en del af Boehringer Ingelheim koncernen (herefter “Boehringer Ingelheim koncernen”). Boehringer Ingelheim koncernen er et af medicinalindustriens top-20 forskningsdrevne selskaber. Hovedkvarteret ligger i Ingelheim, Tyskland.

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere uddybning mht. vores indsamling og brug af persondata eller til denne fortrolighedserklæring, er du altid velkommen til at kontakte os:

Boehringer Ingelheim Animal Health Danmark A/S
Strødamvej 52
København Ø
Telefon: +45 3915 8888.
AH.nordics@boehringer-ingelheim.com
eller
Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG
- Data Protection Officer –
Binger Straße 173
D-55216 Ingelheim am Rhein
Germany
Email: datenschutz@boehringer-ingelheim.com

I. Hvad er dine rettigheder?

Hvis du anmoder om oplysninger vedrørende de persondata, Boehringer Ingelheim har gemt om dig, vil vi skriftligt eller elektronisk besvare din forespørgsel. Vi besvarer alle henvendelser.

  • Ret til at ændre adgang eller slette dine personoplysninger

    Du kan altid få oplyst dine persondata ved at spørge os, hvilke personoplysninger, vi gemmer om dig.

    Alternativt kan du ændre, tilføje, slette eller opdatere dine persondata eller bede om at få slettet persondata ved at sende os en e-mail til AH.nordics@boehringer-ingelheim.com

    Hvis du ønsker at slette persondata, kan det betyde, at du ikke længere har fuld adgang til alle funktioner og services. Vi gør opmærksom på, at vi kan være lovmæssigt forplig-tet til at gemme nogle af dine persondata fx for at opfylde visse lovpligtige krav, fx hvis du fortæller os om en bivirkning på et af vores produkter. I det tilfælde vil vi mærke dine persondata i overensstemmelse hermed for at sikre, at oplysningerne ikke bruges til andet formål end opfyldelse af lovkrav.

  • Ret til at fravælge kommunikation fra Boehringer Ingelheim

    Du kan framelde e-mails fra Boehringer Ingelheim ved at følge anvisningerne for af-melding, som er angivet i alle e-mails.

    Hvis du ikke ønsker, at vi benytter nogen af dine persondata til direkte markedsføring eller markedsundersøgelser som fx modtagelse af post eller e-mails, kan du til enhver tid kontakte os pr. e-mail AH.nordics@boehringer-ingelheim.com eller pr. telefon +45 39158888.1

  • Ret til at kontakte den relevante databeskyttelsesmyndighed

    Hvis du har spørgsmål eller bekymringer til vores brug af dine persondata, og hvis du ikke ønsker at kontakte os direkte, kan du kontakte Datatilsynet, som er den statslige myndighed, der fører tilsyn med persondataloven i Danmark.

    Datatilsynet
    Borgergade 28, 5
    1300 København K
    Telefon: +45 3319 3200
    dt@datatilsynet.dk
    eller
    "Der Landesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Rheinland-Pfalz, Hintere Bleiche 34, 55116 Mainz".

J. Hvad sker der, når vi ændrer denne fortrolighedserklæring?

Vi kan fra tid til anden opdatere denne fortrolighedserklæring og af en hvilken som helst årsag. Vi vil underrette dig om enhver ændring i vores fortrolighedserklæring, før ændringen træder i kraft, ved at poste den nye fortrolighedserklæring her eller, hvis ændringerne er væsentlige i relation til informationer indsamlet fra dig, ved at lave en tydelig notits på vores hjemmeside eller ved at sende en e-mail til den e-mailadresse, du har givet os. Om nødvendigt, kan vi på forhånd bede om dit samtykke. Du opfordres til jævnligt at gennemse denne fortrolighedserklæring for eventuelle ændringer.

1 Fravalg af post og e-mails er ikke ensbetydende med, at besøg af Boehringer Ingelheim medarbejder er ude-lukket, medmindre du også har fravalgt dette.